Spaghetti entreemat met logo en huisstijlkleuren van Nonhebel

Nodig klanten uit om binnen te lopen met de Spaghettimat van Nonhebel

Potentiële klanten die langslopen wil je uitnodigen om in je winkel te komen. Daarnaast wil je als bedrijf in een oogopslag laten zien wat de naam van je zaak is. Met de spaghetti entreemat met logo van Nonhebel nodig je klanten uit om bij je binnen te stappen.

Nonhebel hielp Stefan Witjes Jewelry met het maken van een prachtige entreemat, precies op maat gemaakt, en bedrukt met de juiste huisstijl kleuren en het logo van de zaak. De juwelierszaak had last van uitrustende bezoekers voor de deur, wat potentiële klanten soms tegenhield om binnen te stappen. Door met een spaghetti entreemat duidelijk te maken dat bezoekers welkom waren om binnen te stappen, maar dat de deur vrijgehouden moest worden, kwamen meer bezoekers de winkel binnen, en ging de omzet omhoog.

Voordelen van de Nomad Terra entreemat van Nonhebel

Dankzij de vuil schrapende werking van de entreemat worden voeten geveegd wanneer ze je zaak binnenlopen. Hierdoor blijft vuil in de deurmat hangen en blijft je zaak netjes. Daarnaast heeft de entreemat ervoor gezorgd dat langslopende toeristen niet op het bankje voor de deur gaan zitten, maar dat deze vrij wordt gehouden voor potentiële kopers.

Door de entreemat te bedrukken met ‘Open’ is het gelijk duidelijk dat de zaak geopend is en klanten kan verwelkomen. De uitstraling van gastvrijheid gaat hiermee ook gelijk omhoog.

Het product dat we gebruikt hebben is de 3M Nomad Terra 8100 spaghettimat, zonder rug. Het voordeel van deze entreematten is dat ze op maat gemaakt kunnen worden, van extreem hoge kwaliteit zijn en te bedrukken zijn met logo. Daarnaast is de spaghettimat van 3M waterdoorlatend en makkelijk te reinigen, zodat uw zaak mooi schoon blijft.

Meer informatie over de 3M Nomad Terra 8100 spaghettimat

Spaghetti entreemat met logo en huisstijlkleuren van Nonhebel

Advies van Nonhebel

Stefan Witjes is geadviseerd door de specialisten van Nonhebel. Nonhebel heeft gekeken welke entreemat het beste past bij de wensen van de klant, zodat aan alle eisen wordt voldaan. In dit geval was de 3M Nomad Terra 8100 spaghettimat de beste optie. Benieuwd welke entreemat het beste past bij uw eisen en wensen? Neem gerust contact op met Nonhebel, we beantwoorden graag al uw vragen!

Spaghetti entreemat met logo en huisstijlkleuren
3m™ nomad™ terra 8100

Leave a comment

All comments are moderated before being published