LOGOMATTEN OP MAAT

Als u een entreemat met bedrukking heeft, is het van belang dat deze na een tijd gebruik nog steeds uitnodigend blijft. Aspecten als slijtage en kwaliteitsafname zijn belangrijke zaken bij het selecteren van een goede logomat of entreematten met bedrukking. Net zoals bij onze reguliere entreematten wordt ieder project ter plekke beoordeeld. Hieruit volgt een deskundig voorstel dat uitgebreid en vrijblijvend aan u wordt voorgelegd.

Het is uw zaak; dus dat mag dan ook vanaf het eerste entreepunt blijken. Vaak krijgen we opdrachten om een logo in een entreemat te verwerken, maar de gehele huisstijl in de mat verwerken kan ook effectief zijn. Wij maken dan ook altijd graag op basis van uw logo en/of huisstijl een vrijblijvend voorbeeld voor onze klanten om tot een goed, of zelfs soms aangenaam verrassend, resultaat te komen.

Bedrukte matten kunnen uiteraard ook ingezet worden voor de marketing van een nieuw bedrijf, product of merk. Bij beurzen, presentaties en andere evenementen kunnen bedrukte matten ingezet worden als ondersteuning voor uw reclamecampagne. Net zoals bij onze reguliere entreematten wordt ieder project ter plekke beoordeeld. Hieruit volgt een
deskundig voorstel dat uitgebreid en vrijblijvend aan u wordt voorgelegd.

Indien u vragen heeft over deze producten staan wij tot uw beschikking, per mail of liever telefonisch? Alle informatie is te vinden op onze contactpagina.