Glazen antislip coating stadhuiskwartier Deventer | Nonhebel

Nano Antislip coating aangebracht door Nonhebel

Bij het stadhuiskwartier in Deventer werd het probleem geconstateerd dat het lopen op een glazen vloer als eng en oncomfortabel ervaren wordt. Glas kan glad zijn en zorgen voor uitglijden, en hierdoor onveilig overkomen. Door het aanbrengen van een antislip coating op het glas is de vloer niet alleen veiliger geworden, er is ook voor gezorgd dat de glazen vloer ondoorzichtig is. Hierdoor voelden dames zich niet meer ongemakkelijk.

Advies en uitvoering van Nonhebel

Nonhebel kwam met het advies om een deel transparante glazen antislip coating aan te brengen op de glazen ondergrond. Hiermee behoudt de vloer haar unieke uitstraling, maar wordt het toch onmogelijk om door de coating heen te kijken. Daarnaast heeft de coating van Nonhebel een antislip laag waardoor uitglijden van bezoekers in het pand voorkomen wordt. Na het aanleveren van het advies is Nonhebel overgegaan tot het aanbrengen van de glazen antislip coating, waarna binnen een snelle tijd de vloer voorzien werd van een veilige en hoge kwaliteit coating.

Nonhebel glazen antislip coating

Voor het stadhuiskwartier in Deventer hebben wij de antislip coating Nano Polyurethaan 2K gebruikt. Deze coating is uitermate geschikt om aan te brengen op glazen ondergrond en is niet volledig transparant waardoor doorheen kijken onmogelijk wordt. Buiten het feit dat de coating zorgt voor een verhoogde veiligheid op de glazen ondergrond, is de Nano coating snel droog, reukloos en gaat lang mee. Hierdoor kan het stadhuiskwartier in Deventer lang genieten van de antislip coating!

Bij Nonhebel hebben we antislip oplossingen voor alle ondergronden. Bekijk ons assortiment antislip coatings, antislip strips en entreematten, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Probleem en oplossing van het project

Bij het prachtige Stadhuiskwartier in Deventer zijn in twee boven elkaar gelegen verdiepingsvloeren glazen panelen aangebracht van 3 x 3 meter. Het beoogde doel is een combinatie van esthetica en lichtdoorlating omdat het dak boven de glazen vloeren eveneens van glas is. Een doorzichtige vloer bleek al snel een bezwaar voor dames, maar ook het lopen op glas werd als eng ervaren. Glas kan ook glad zijn en al deze bezwaren samen worden ondervangen door het aanbrengen van de Nano 2K coating van Nonhebel antislip oplossingen.

Ondergrond : Glas

Doel : Ondoorzichtig en stroef maken

Product : Nano Polyurethaan 2K antislip coating

NanoSign Polyurethaan glazen antislip coating aangebracht door Nonhebel.

Nano antislip

Leave a comment

All comments are moderated before being published