Rubber Grip ® Design, de nieuwe dimensie antislipvloeren

Voor zowel in- als outdoor toepassing. Een rubbervloer die alle eigenschappen voor maximale veiligheid en gebruikscomfort bundelt.

Wat is Rubber Grip ?

Hoogwaardige EPDM rubberkorrels die worden vermengd met een bindmiddel. De emulsie die dan ontstaat wordt als een smeervloer aangebracht. De Rubber Grip outdoor vloer blijft onder vrijwel alle weersomstandigheden antislip.

Het klimaat in Nederland kenmerkt zich inmiddels door uitersten. Warme zomers waarin we nogal eens verrast worden door een bui, die net als in de andere jaargetijden vaak zorgt voor gladde situaties in onze leefomgeving. Valpartijen op loopdekken en galarijen zijn helaas vaak het gevolg en dan is het zoeken naar een oplossing om dit voortaan te voorkomen. Een oplossing die werkt in alle weersomstandigheden is vrijwel ondenkbaar want een pak sneeuw voor je huis slaat alles. Maar lang duurt het nooit met die sneeuw, een paar weken per jaar hooguit.

Voor alle overige weeromstandigheden is er nu Rubber Grip design. Een nieuwe dimensie antislipvloeren voor zowel in- als outdoor toepassing. Het combineert werkelijk alle eigenschappen die nodig zijn voor maximale veiligheid en gebruikscomfort.

Rubber EPDM granulaatkorrels worden als een smeervloer aangebracht. Bij betreden van Rubber Grip wordt direct het veerkrachtige en geruisloze karakter ervaren. De maximale waterafvoer zorgt voor een optimale antislipwerking, en mocht toch nog iemand vallen (niet uitglijden) dan val je zacht. Geschikt voor iedere ondervloer!

Rubber Grip design  Rubber Grip design op trappen