L. van der Velden
Voorzitter VvE Schoutenhoek

Een mooi project met een geslaagd resultaat.

In een woongebouw in Zoetermeer met senioren leverde de afwerking van de parkeergarage problemen op. Het dek is bedoeld als binnenplaats en overdag als doorgang van de wijk. De houten afwerking werd door weersinvloeden snel glad.

Na het projectbezoek en het advies wat ik kreeg van Nonhebel hebben wij gekozen voor rubber grip. Niet alleen ik ben erg tevreden ook de gebruikers van de appartementen zijn zeer tevreden.

Ik ben zeer te spreken over de netheid in uitvoering en de oplossingsgerichtheid van Nonhebel. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Het is stroef, geluiddempend en waterdoorlatend. Ook de kleur sluit goed aan bij de omgeving.

Ik ben tevreden en zal zeker weer een beroep doen op Nonhebel als ik een zelfde soort probleem heb.

Nonhebel Rubber Grip design

De voordelen van de Rubber Grip Antislip vloer

Buiten het feit dat Rubber Grip zorgt voor een hoge antislipwaarde en hiermee uitglijden voorkomt, heeft Rubber Grip nog vele andere voordelen. Spelende kinderen zullen op de veerkrachtige ondergrond geen schaafwonden oplopen, mochten zij toch vallen. De antislip laag is geruisloos om op te lopen en vormt geen geluidshinder voor omwonenden.

Dankzij de hoge kwaliteit is de verwachte levensduur ruim 25 jaar, verder is het materiaal erg onderhoudsvriendelijk. Kies voor de kwaliteit van Rubber Grip en bespaar kosten op onderhoud.
1 maal per jaar onder hoge druk reinigen is wel aan te raden. Talrijke kleurmogelijkheden en combinaties. Denk daarbij aan toepassing van kleuren uit de directe omgeving. Of bedrukking met logo’s en looplijnen. Rubber Grip Antislip is gemaakt van milieuvriendelijk 100% recyclebaar EPDM-rubber.

Toepassen van Rubber Grip

Een van de grootste voordelen van Rubber Grip is dat het aan te brengen is op vele verschillende ondergronden. Zo is in Zoetermeer de antislip laag aangebracht op een houten ondergrond. Ook beton, metaal, glas, kunststof en stalen roosters zijn geen probleem.

Het aanbrengen gebeurde in Zoetermeer door eerst geperforeerde metalen platen te plaatsen, waar het rubbergranulaat op aangebracht werd. Het aanbrengen van Rubber Grip is een van de specialiteiten van Nonhebel. We helpen je graag!

Overzicht afgerond project met Nonhebel antislip

 

Schrijf in op onze nieuwsbrief